RADIOKYRKAN Salemförsamlingen är med i Närradiokyrkan tillsammans med Svenska kyrkan och frikyrkoförsamlingarna i Vara kommun. Vi sänder tisdagar kl 20.00 med repriser onsdagar kl 24.00, torsdagar kl 19.30, och lördagar kl 16.00. Lyssna och bed för programmen som är ett evangelisationsmedel och når många!

I AFRIKASYGRUPPEN samlas många kvinnor från bygden och syr, stickar och virkar till de små barnen, som föds på Gamboula missionsstation i RCA. De samlas på måndagar varannan vecka. Välkomna! 

KLÄDINSAMLINGEN fortsätter och du kan lämna rena och hela kläder och hemtextil i vårt förråd i Salem. Kör ned till garageinfarten där finns en dörr med ett förråd. Vi tömmer ofta och allt skickas för packning till Stenum för vidare transport c:a en gång i månaden till fattiga byar i Moldavien, Rumänien, Ukraina  m.fl länder. TACK för din gåva!

BÖNEHJÄLP Lägg din lapp med böneämne i lådan i Klädinsamlingsförrådet, så tar vi med det på torsdagarna när vi samlas till bön i Kraftkällan. Du kan också höra av dig på sms till någon av oss – och du får naturligtvis vara anonym vilken metod du än använder!

Vi har fått sms och bett för det böneämne avsändaren önskade! Gud hör din och våra böner!